Interesse in een nieuwe of tweedehands wagen?

onderdelen voor elke auto

BOSCH Service


Wij maken met trots deel uit van de Bosch Car Service: hét grootste netwerk van onafhankelijke garages in België.

Wenst u steeds de beste kwaliteit van onderdelen voor uw wagen? Op zoek naar dé expertise waar u op kan rekenen voor uw merk? Dan bent u met onze Bosch Car Service aan het juiste adres! Wij bieden advies, reparatie en onderhoud voor alle merken. Dit betekent dat u voor het onderhoud en/of de reparatie van uw auto steeds bij ons in goede handen bent.

bosch service

Diensten


Een keuring van uw voertuig is onvermijdelijk. Dit om uw veiligheid in het verkeer steeds te kunnen garanderen. Wilt u met een gerust hart uw voertuig laten keuren? Laat dan eerst een technische controle uitvoeren bij uw Bosch Car Service!

Bij Bosch gebruiken wij steeds de beste Bosch-apparatuur en software om een volledige en correcte check-up van uw wagen te garanderen. Wij controleren de bandenspanning, remmen, verlichting, …

Bosch Car Service kijkt tijdens het remmenonderhoud uw remschijven, -blokken en -vloeistof na. U kan, indien er vervangstukken nodig zijn, steeds rekenen op kwalitatieve vervangonderdelen voor uw voertuig en merk.

Bosch Car Service gaat verder dan enkel de storing oplossen. Vaak is er een achterliggende oorzaak die verholpen dient te worden. Wij maken dan ook steeds gebruik van de diagnoseapparatuur en -software van Bosch om uw voertuig en merk snel uit te lezen. Dankzij onze expertise kunnen wij u daarna gericht helpen met het probleem.

Een airco zorgt voor comfort in uw wagen. Zowel in de zomer – als ze verkoeling biedt – als in de winter – als ze uw ruiten condensvrij houdt. Om een goede werking te garanderen, laat u ook dit deel van uw wagen best periodiek onderhouden. Bosch Car Service biedt u de beste kennis en apparatuur omtrent uw wagen en merk waardoor wij u een vlekkeloze service kunnen aanbieden.

Bij Bosch Car Service bent u met iedere wagen aan het juiste adres. Dankzij onze expertise, kennis en apparatuur kunnen wij u een perfecte reparatie aanbieden met kwalitatieve onderdelen. U hoeft uw auto dus niet langer te missen dan nodig.

U kunt 24 uur per dag op ons rekenen!

BOSCH Car Service Assistance


Met Bosch Car Service kan u op ieder moment van de dag rekenen op kwalitatieve en snelle hulp. Bij pech zet u onze service pijlsnel in gang met maar één telefoontje. Indien mogelijk, repareren we uw auto ter plaatse. Mocht dat niet lukken, dan brengen we uw wagen naar een Bosch Car Service garage. U kan steeds rekenen op de vertrouwde kwaliteit van onze Bosch-onderdelen. En dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Op basis van de leeftijd van uw wagen en de pechhulp die u verlangt, bieden wij u graag keuze uit 8 scherp geprijsde pakketten. Uw pechhulp kan dus volledig op maat worden opgebouwd, volledig afgestemd op uw eigen wensen en noden!

In alle pakketten is inbegrepen:
  • Assistance in België of Luxemburg , inclusief woonplaatsdekking.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaarheid.
  • Reparatie van uw wagen ter plekke, indien mogelijk.
  • Hulp bij pech door eigen toedoen. Wanneer u de lichten heeft laten branden en de batterij is leeg, of wanneer u verkeerde brandstof getankt heeft.
  • Repatriëring van uw auto, inzittenden en bagage, als reparatie niet mogelijk is.
  • Eventueel vergoeding van verblijfskosten in het buitenland, wanneer dat nodig is.

8 keuzepakketten voor scherpe prijzen. Vanaf € 59,- per jaar

BOSCH Automaterialen


Keuzepakket

Wagens t/m 107 maanden

Wagens van 108 maanden of ouder

België + Luxemburg
€ 59,00
€ 77,00
BeLux + Europa
€ 66,50
€ 89,50
BeLux + Europa + vervangend vervoer
€ 85,50
€ 108,50
BeLux + Europa + vervangend vervoer + aanhangwagen
€ 100,50
€ 123,50

Toonzaal Geraardsbergen

Astridlaan 173
9500 Geraardsbergen
Tel: 054 41 02 50

Openingsuren

Van Ma tot Do 08u–12u
en 13u–18u00
Vr 08u–12u en 13u–17u45
Za 09u–12u
Zo Gesloten

Onze andere filialen