Interesse in een nieuwe of tweedehands wagen?

Servicepartner van

KIA


Verkoop

Koopt u bij ons een Kia wagen? Dan krijgt u veel meer dan enkel dat. U kan bij iedere service rekenen op correcte informatie en alternatief transport (indien nodig).

Onderhoud en herstellingen
Als partner van Kia staan wij klaar voor het onderhoud en de herstellingen van uw Kia.
Zelfs als u niet bij ons een Kia hebt aangekocht, bent u steeds welkom.
7 jaar garantie

Als Kia-eigenaar hoeft u zich geen zorgen te maken dankzij de langste garantietermijn in Europa. Geen zorgen meer als u met uw wagen van Kia op de baan rijdt, wij staan klaar!

Kwaliteitswagens

Verkoop


Ontdek al onze modellen in onze showroom in Geraardsbergen en kom gerust vrijblijvend langs. Linde en Maarten verwelkomen u graag tijdens de weekdagen van 8u tot 12 en van 13u – 18u30, zaterdag van 9u tot 12u en van 13u30 tot 16u30. Je hoeft geen afspraak te maken.

HOUD UW WAGEN IN TOPCONDITIE

Onderhoud


Uw Kia is in de beste handen bij een erkende Kia-verdeler. Onze techniekers kennen werkelijk alles van uw wagen en werken steeds met échte Kia-onderdelen voor het onderhoud en/of de herstelling van uw wagen. Een volledige en correcte servicehistoriek verhoogt nu eenmaal de waarde bij het inruilen.

Klaar om uw wagen te herstellen

Herstellingen


Onze ervaren monteurs staan steeds klaar voor de nodige herstellingen van uw wagen. Bij ons kan u met elk probleem terecht: mechanisch, carrosserie, glas, elektrisch, … Door het gebruikt van échte Kia-onderdelen kunnen wij u ook steeds de beste service aanbieden en uw wagen tiptop onderhouden.

Herstelling nodig?

De beste dekking voor uw wagen

7 jaar garantie


Wij bieden onze Klanten van Kia graag het ultieme vertrouwen. En hoe kunnen we dat beter doen dan 7 jaar garantie bieden bij aankoop van een Kia-wagen? Wij geven u graag een gevoel van rust want zelfs al zou er iets gebeuren, uw Kia wordt kosteloos hersteld.

Garantiedekking

Voor nieuwe wagens die gekocht worden bij een officiële Kia-dealer voor normaal gebruik geldt de volgende 7 jaar garantiedekking:

Kia biedt een totale fabrieksgarantie aan op alle nieuwe Kia’s* die bij een Erkende Kia-Verdeler in België of het Groot-Hertogdom Luxemburg verkocht worden.
Deze garantie is geldig op de volledige wagen, van de voorbumper tot de achterbumper, en omvat alle onderdelen en werkuren.
De fabrieksgarantie dekt elk defect dat kan toegeschreven worden aan een productie-of montagefout bij normaal gebruik. Defecten die het gevolg zijn van een normale slijtage, zoals het verslijten van uw banden en remblokken, vallen niet onder de garantie.

7 jaren, 7 voordelen

Het bezit van een nieuwe Kia met 7 jaar garantie* brengt vele voordelen met zich mee. Hier is onze top 7.

Hoogste kwaliteitsnormen
 Gemoedsrust
 Dekking van bumper tot bumper
 Overdraagbaar aan volgende eigenaar
 Hogere verkoopwaarde
 Inclusief onderdelen en arbeidsloon
 Geldig in heel Europa

Toonzaal Geraardsbergen

Astridlaan 173
9500 Geraardsbergen
Tel: 054 41 02 50

Openingsuren

Van Ma tot Do 08u–12u
en 13u–18u00
Vr 08u–12u en 13u–17u45
Za 09u–12u
Zo Gesloten

Onze andere filialen